Butikken flytter til langt større lokaler i Thisted Nord

THISTED: I 2005 åbnede Skousen på Sydhavnen i Thisted.

Nu flytter den populære butik til langt større lokaler i Thisted Nord.

- Vi har år efter år haft en sund vækst. Samtidigt er vareudbuddet øget tilsvarende. Vi er nu vokset ud af vore rammer, og har hårdt brug for større og bedre faciliteter. Derfor åbner vi en ny stor og topmoderne udgave af Skousen på Tigervej 1, hvor der tidligere var Lagersalg. Her får vi 1000 kvadratmeter - det dobbelte af hvad vi har i dag. Og nogle rigtigt gode tilkørselsforhold, fortæller indehaver Jens Marius Sørensen.

Butikken indrettes efter det hele nye ”Skousen-koncept” som alle nye butikker.

Det vil sige helt nyt inventar, nye farver, en langt bedre præsentation af varerne og ikke mindst et større udbud.

- Vi oplever blander andet en stigende interesse efter de mere lækre og dyrere var. Her får vi et stort udvalg. Vi får også en helt ny mulighed for at dele butikken op i shop-i-shops med varerne koblet til. Altså kan kunderne høre - hvor meget den nye emhætte støjer eller hvor hurtigt koger en grydefuld vand på det nye komfur. Noget som vi har ønsket os at tilbyde vore kunder i mange år, fortæller Jens Marius Sørensen, der sammen med sine ansatte glæder sig til at flytte ud ”hvor det sker” i Thisteds udkant i nord.

- Der hvor der ligger mange store butikker og varehuse, og hvor der kommer flere til. Her fik vi tilbuddet om at leje os ind i det tidligere lagersalg, som flytter. Og vi glæder os helt vildt, fortæller Jens Marius Sørensen, der har ejet Skousenbutikken i Thisted siden 2006.

I forbindelse med udflytningen skal der ansættes yderligere en ekspedient.

Åbningen på Tigervej kommer til at blive midt i marts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...