Fredag er sidste frit for at få del i 100.000 kroner

THY-HANNÆS: Hvis der er skoleklasser i Thy eller på Hannæs, som ønsker at få del i Skolemælkslegatet, skal de ske inden weekenden.

Frem til 12. oktober kan de søge Skolemælkslegatet, som Mejeriernes Skolemælksordning står bag og som støtter gode oplevelser i landets skoleklasser. Der bliver udloddet 100.000 kr. til for eksempel klasseture, bondegårdsbesøg eller nye lærings- og legeredskaber.

Det er altså nu, at ansøgningen skal skrives, hvis klassen skal komme i betragtning til at modtage penge fra puljen, der udloddes her i efteråret. En klasse kan søge penge til en aktivitet, der styrker fællesskabet i klassen.

- Skolemælkslegatet har til formål at forsøde hverdagen for skoleklasser. Ofte mangler der penge i klassekassen til en udflugt, fællesspisning, nye legeredskaber eller andet. Med legatet ønsker vi at bidrage til at styrke fællesskabet i klassen - altså sundheden i bred forstand, forklarer Jan Hermansen, som er leder af Mejeriernes Skolemælksordning.

En klasse kan maksimalt søge om 5.000 kr. Gennem årene har Skolemælkslegatet støttet en lang række spændende projekter i landets skoleklasser. Projekter og ideer, som har bidraget til en masse gode oplevelser for klasserne.

I komiteen for Skolemælkslegatet sidder repræsentanter fra Mejeriernes Skolemælksordning, elever, lærere og forældre.

Læs mere om Skolemælkslegatet på edutainmenthuset.dk, hvor man også kan hente og udfylde et ansøgningsskema. Her findes desuden en række spændende aktiviteter for landets skoleklasser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...