Samler alle aktiviteter på adressen Kai Lindbergs Gade 49

HANSTHOLM: For godt to et halvt år siden åbnede Skjoldborg Slagter forretning i Hanstholm Centeret.

Efterfølgende blev slagterbutikken i Skjoldborg lukket, men produktionen af pølser, røgvarer og skinker fortsatte i Skjoldborg. Nu har slagter Jens Nielsen, af flere grunde, valgt at samle alle aktiviteterne på Hanstholm Havn på adressen Kai Lindbergs Gade 49.

Torsdag 15. november var første åbningsdag.

Flytningen til den tidligere skibsproviantering, velbeliggende på et travlt hjørne af havnen, betyder ikke kun en meget større butik med større udvalg af kød, specialiteter, færdigretter og mad ud af huset. Men også alt den plads der skal til for at producere hjemmelavet til forretningen. Det gælder også rygning.

- Selv om jeg er ked af at flytte fra Hanstholm Centret, så var det nødvendigt for butikkens fremtid, at flytte til større og mere egnede lokaler. Vi havde ikke pladsen i centeret til de aktiviteter vi ønskede. Det var vi nødt til for at sikre butikkens drift. Det duer ikke at måtte sige nej til ordrer ud af huset, fordi vi ikke har pladsen, og at butikken er uhensigtsmæssigt indrettet. Samtidigt var en ombygning alt for kostbar, siger Jens Nielsen, og fortsætter:

- Nu flytter jeg alle aktiviteter til den nye, fire gange så store butik, hvor vi har alt den plads vi skal bruge. Her er huslejen ovenikøbet betydeligt billigere.

- Nu er det slut med at tage weekender i brug for at producere hjemme i Skjoldborg. Nu er alt samlet i Hanstholm. Det betyder en meget mere rationel drift af produktionen, fordi nu kan vi gøre det i butikstiden. Jeg har derfor ansat en medarbejder mere, så medarbejderstaben passer til de flere aktiviteter vi nu har, siger han.

At det blev Hanstholm Havn der blev stedet for Skjoldborg Slagter er en tilfældighed.

- Det var her vi fandt nogle helt fantastisk velegnede lokaler. Det var meget billigt at komme i gang, fordi så meget var på plads - blandt andet fliser over det hele. Havnen er faktisk et godt sted. Der er 4-500, der hver dag kører til Hanstholm. Skal bare nogen af dem inden om og handle inden de kører hjem, så er det jo godt for os. Nu skal butikken bygges op stille og roligt. Vi vil få meget mere af det hele, og vi har allerede som noget nyt taget vin og ost ind. Vi kan nu også tilbyde julefrokoster og de populære nytårsmenuer - ud af huset. Det har vi ikke haft mulighed for før, siger Jens Nielsen, der med flytningen og den mere rationelle butik, glæder sig over, at der også bliver lidt mere fritid sammen med familie og børnebørn, siger Jens Nielsen.

Skjoldborg Slagter har nu åbent alle dage fra mandag til lørdag. Før var der lukket om mandagen.

I forbindelse med åbningen af den nye Skjoldborg Slagter, som forretningen nu hedder, køres en stribe gode tilbud ugen ud.

Kai Lindbergs Gade 49 ejes i øvrigt af FF of Skagen - Hanstholm Fiskemelsfabrik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...