Fredag morgen ankom en helt ny JCB-CX4-Eco rendegraver

HANSTHOLM: Meget i tiden går i retning mod grønnere alternativer.

Fredag morgen modtog entreprenør og servicefirmaet SK -Service således en helt ny JCB-CX4-Eco rendegraver, som vi betyde en brændstofbesparelse på 30-40 procent. Samtidigt benytter den AdBlue - for et bedre miljø.

- Vi har ofte graveopgaver langt fra Hanstholm. Her betyder brændstofforbruget og udledningen til miljøet noget, fortæller Arkim Kure, indehaver af SK-Service.

Men den nye rendegraver er også stærkere og mere teknologisk og ergonomisk.

- Den er betjent med joy-stick i selve sædet, hvilket er vigtigt for føreren. Den har en større frontskovl, end den gamle Komatsu rendegraver vi havde. Den har også eget hydraulikudtag - så vi kan koble forskellige instrumenter, som betonhammer, direkte på maskinen og udnytte dens hydraulikkraft på arbejdsstedet. Endelig går den lidt hurtigere på landevejen. Og med den bedre brændstoføkonomi øger det aktionsradiussen for SK-Service. siger Arkim Kure.

Maskinen er fremstillet i England hos JCB, som i modsætning til andre maskinfabrikker, fremstiller alle dele til maskinen selv.

SK-service gamle utidssvarende Komatsu fra 2007 blev solgt i handlen.

Udover den nye store JCB rendegraver har firmaet på Rebslagervej 8 i Hanstholm også to minigravere og en miniged i maskinparken.

Den nye rendegraver er leveret af Nicolaisen & Larsen i Ulfborg.

Prisen ønskes ikke oplyst.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...