Første etape er nu klar, og den næste går i gang efter nytår

SJØRRING: Sjørrings centrum - på begge sider af Vorupørvej - har fået en ansigtsløftning.

De sidste røde fliser af i alt 1100 kvadratmeter er blevet lagt, og tre tonstunge egemøbler fra Tømrerfirmaet Vestergaard A/S i Hundborg har også fundet deres pladser. Dermed er første etape af byfornyelsen i Sjørring overstået.

Et projekt, som entreprenør Per Kristensen, Thy Slam I/S, har stået for, og som er bestilt af Thisted Kommune som en del af områdefornyelse i Sjørring, Snedsted og Hundborg.

- Vi har fjernet alle de gamle fortovsfliser på begge sider af Vorupørvej. I stedet er der blevet lagt dybtrøde rektangulære fliser i flere størrelser. De store egebænke er blevet løftet på plads. Vi mangler endnu lidt beplantning, bl.a. nogle træer, men ellers er vi færdige med første etape, fortæller Niels Christian Kristensen fra entreprenørfirmaet.

Denne første etape har et budget på 800.000 kr.

- Efter nytår går vi i gang med anden etape af byforskønnelsen i Sjørring. Den gamle buslomme ved stationen skal omlægges til asfalt i stedet for chaussesten. Byens to trafikdæmpende vejbump skal flyttes længere ud mod indkørslerne i byen, og det nuværende bump skal fjernes. Derudover skal der også laves en del opstribningsarbejde. Dette projekt har et budget på ca. 600.000 kr., fortæller Niels Christian Kristensen.

De fire store massive egebænke, som er magen til dem, der er blevet opsat i Snedsted, er leveret af Tømrerfirmaet Vestergaard A/S i Hundborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...