LØNNERUP: Det er endnu en gang en af de ledeste cykelbakker i Thy, der skal lægges arm, når den anden udgave af cykelløbet Lønnerup Fjord Grand Prix køres tirsdag 6. august.

Thy Cykle Ring har i en årrække i august kørt et aften-sommerløb for alle, der har lyst til at få rørt benene efter ferien.

Sidste år fik Thy Cykle Ring ros for løbet, som køres i flere klasser for voksne og børn. Et ”hygge-cykelløb” hvor alle kan være med - både eliteryttere og motionister på især racercykel, men også mountainbike (MTB).

i 2018 tog 60 ryttere mod invitationen til løbet med mange højdemeter - efter dansk skala. Bl.a. Thys ”anden” professionelle cykelrytter Jonas Vingegaard deltog.

- Vi brugte sidste år bakken på østsiden af fjorden på Lønnerupvej. I år er ruten henlagt til den ligeså udfordrende bakke på Sennelsvej, fortæller Per Holst Menander fra Thy Cykle Ring, og fortsætter:

- Det er jo et hyggeløb. Men alligevel skal de voksne ryttere 10 gange over den lange bakke fra fjorden i retning mod Sennels - så der kommer sved på panden.

Alle ryttere sendes afsted samtidig, og løbet varer omkring halvanden time.

Der er en bunke præmier, sponseret af en række virksomheder, til alle klasser.

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...