Thisteds svømmere klarede sig godt

HOBRO: Thisted Svømmeklubs kunstsvømmere deltog lørdag 25. januar i Det Vestdanske Mesterskab i kunstsvømning i Hobro.

I alt 52 piger deltog ved stævnet.

Thisteds svømmere klarede sig godt og tog seks medaljer med hjem.

I C-rækken deltog 7 piger fra Thisted, blandt andre: Emilie Amtoft, Mette Korsholm og Emilie Klopcke op.

Også i C-rækkens duetkonkurrence var Thisted repræsenteret med to stærke duetter: Freja Søgaard og Laura Rasmussen samt parret Ingrid Thulstrup og Emma Rasmussen.

De lå alle fire højt på karakterskalaen efter de obligatoriske figurer, og endte velfortjent øverst på sejrskamlen. Ingrid og Emma fik guld, og den lidt yngre duet med Freja og Laura tog sølvmedaljerne.

I C-rækken dystede tre hold fra Odense, Hobro og Thisted. Thisted-holdet bestod af Emma Rasmussen, Laura Rasmussen, Ingrid Thulstrup og Freja Søgaard tog guld, efter en stærk præstation.

I B-rækken var Thisted Svømmeklub også med i toppen. Efter de obligatoriske figurer, lå Emmy Søgaard fra Thisted som nr. 1. Efter musikkonkurrencen, viste hun, at hun også her havde styr på tingene og dermed endte på en flot førsteplads.

I A-rækken havde Thisted to svømmere med: Dina Olsen og Majken Ravn som stillede op som solister og i duetkonkurrencen og det blev til sølv i duet til Dina og Majken.

Næste udfordring for Thisted-svømmerne er til marts, hvor det nationale stævne ABCDE 2020 afholdes i Gladsaxe.

Thisted Svømmeklubs kunstsvømnings-afdeling søger for tiden nye kommende talenter, og nye medlemmer er meget velkomne til et par uforpligtende prøvetimer i Thy Hallen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...