Janne Holm Andreasen åbner torsdag butik i det tidl. Spero

HANSTHOLM: Torsdag slår en helt ny tøjbutik dørene op i Hanstholm Centret.

Secondstory er navnet på tøjbutikken, og det navn er ikke helt tilfældigt valgt af butikkens indehaver Janne Holm Andreasen.

- Det er et helt nyt kapitel i mit liv der nu er startet. Man kan kalde det min anden historie, efter at have arbejdet uafbrudt 15 år på Hanstholm Fiskeauktion på havnen, fortæller den butiksuddannede Janne Holm Andreasen, der har savnet livet i en butik.

- Jeg er udlært i Juul Sko, og jeg har savnet at sælge mode lige siden.

Secondstory holder til i det tidligere Spero.

Janne Holm Andreasen spurgte simpelthen Lene Mathiasen, der havde Spero, om hun ville sælge sin tøjbutik. Det var tilbage i sommers, og hun sagde heldigvis ja. For jeg ville gerne åbne en butik i Hanstholm, men det skulle ikke være en tøjbutik mere. Det var der ikke plads til, fortæller Janne Holm Andreasen.

- Men alt faldt i hak, og nu har jeg så min egen butik. En butik i rigtig gode og velbeliggende lokaler. Nogle vil sige at den minder lidt om Spero. Det gør heller ikke noget, for det var en rigtig god butik. Der er dog alligevel blevet ændret en del, fortæller den nye butiksindehaver i Hanstholm Centret.

- Nogle af tøjmærkerne går igen. Men samtidigt er to nye kommet til: Kaffe Clothing og Karen By Simonsen. Jeg har desuden taget make-up ind. Det har altid manglet i Hanstholm. Jeg har fået mærkerne Sandstone Scandinavia of Ecooking - to rigtig gode danske mærker. Og så er der kommet en lille afdeling med smykker fra Pure, siger hun.

Janne Holm Andreasen og Secondstory har valgt også at have en web-shop.

Den åbner på søndag.

- Nu glæder jeg mig til at åbne torsdag. Jeg håber at Speros kunder vil kigge forbi. Jeg er sikker på at de sagtens kan finde sig selv i Secondstory. Men også at de kan finde noget nyt og spændende. Vi er klar med gode tilbud og noget godt til ganen. Hele butikken har 20 procent rabat ved åbningen, lyder det fra Secondstorys indehaver.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...