Fotografen kom forbi VBK’s store dag i lørdags

VORUPØR: Trods tre nederlag til Vorupør BK, så blev det en mindeværdig dag, da boldklubben samlede nuværende og ikke mindst tidligere spillere til lørdagens eventdag på stadion.

En dag, der skulle sætte en tyk streg under sammenholdet, vise nogle gode fodboldkampe og give et tilskud til klubkassen.

Med 160 tilskuere inde, og sponsorer, de fleste fra Vorupør, der havde givet i alt 60.000 kroner, kan formand for Vorupør Boldklub, Lars Hyldahl, vinge alle tre mål af som opnået.

- En fantastisk stemning, en stribe gamle spillere der gerne ville være med, godt med folk og generel opbakning, ikke mindst fra sponsorer. Hvad kan vi forlange mere, lyder det fra Lars Hyldahl, der nu vil bruge noget af overskuddet til at istandsætte klubhuset.

På dagen blev også en ny ”lounge” indviet i klubhuset, med storskærme, bar og cafeborde. Her skal klubbens sociale liv og fællesskab yderligere styrkes ved fodboldkampe på skærmen.

Også de gamle spillere, der var trukket i den gulternede VØ-trøje, var begejstrede for lørdagens arrangement, i - i øvrigt flot - efterårsvejr.

- Helt fantastisk arrangement klubbens ildsjæle har stablet på benene. Kæmpe set-up har gjort dagen, sammen med gensynet med de gamle gutter, til en begivenhed vi alle vil huske, siger VBK’s tidligere målmand Brian Rønn.

Han har mere end 300 kampe for VBK.

Trods han måtte gå fra banen i starten af anden halvleg med en fiber i baglåret, så er han glad for at få lov at møde gamle gutter igen.

- Det er næsten 30 år siden for nogle af os, siger han.

Her nogle billeder fra eventdagen, der også markerede, at VBK fylder 90 år i år og at en ny tid som selvstændig fodboldklub - igen er begyndt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...