Nu er der med mere af det hele og plads til Lounge-hjørne

HANSTHOLM: For en måned siden flyttede livsstil og tøjbutikken Samilla ”over gaden” i Hanstholm Centret og ind i den afviklede ”Tøjeksperten”. Her var der højere til loftet og meget mere plads - ikke kun til damemode og brugskunst. Men også til børneartikler, kunsthåndværk, mandetøj og mandegrej.

- Flytningen til noget større var et ønske vi har haft længe. Nu har vi fået den store butik, med de varer som vi har lyst til og som kunderne efterspørger, fortæller Ida Seerup, der er ny daglig leder af Samilla, efter sin mor Jukki som pt. er sygemeldt.

- Nu fik vi pladsen til at have de forskellige varegrupper i egne afdelinger. Det har givet en meget flottere og hyggeligere butik, hvor tanken er, at man føler sig velkommen til at kigge ind, fortæller Ida Seerup, mens hun sidder i ”lounge-hjørnet”, hvor man kan få sig en kop kaffe og børnene kan tegne.

- Vi har allerede oplevet at konceptet får ros - tøj, gaveartikler og sager til både kvinder og mænd fungerer rigtig godt. Det er jo mest kvinderne der shopper. Ofte også til manden. Derfor oplever vi ofte, at kvinder køber til begge samtidigt, fortæller Ida Seerup, der understreger at Samilla er en fysisk butik med høj service.

Men som også kan tilbyde varer via en ny webshop.

- Det betyder, at vi i dag sender tøj og ting til Sjælland, København og Aarhus. Og vi håber at kunne udvide det til udlandet, siger Ida Seerup der er fuld bevidst om at mange ikke er vilde med webshops.

- Men det giver os muligheden for at servicere begge kundegrupper. Og har man købt noget på nettet, kan det selvfølgelig byttes i forretningen, lyder det fra butikslederen, der laver kundeaftener for alle grupper af interesserede.

Samilla har åbent Mandag - Fredag: 10:00 - 17:00, og lørdag til kl. 13.00.

Af Ole Iversen (Tekst og foto)

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...