To kvinder har besluttet at blive selvstændige

THISTED: En ny frisørsalon slår snart dørene op i Thisted. Kvali:Tid er navnet på salonen, der netop nu er ved at blive indrettet i bagbygningerne på adressen Vestergade 80 E - ved det tidligere Brødrene W. Hansen i vestbyen.

Bag Kvali:Tid, står to erfarne frisører: Jannie Drejer og Maria Paaske. De to har besluttet at gå solo og etablere en helt ny salon med masser af tid til kunden.

- Vi vil gerne være en salon der skiller sig ud. Hvor der bogstaveligt er god tid til kunden. Og ikke mindst, at kunden føler sig i centrum og nyder det som sin kvalitetstid, mens frisuren ordnes.

- Kunden må gerne sidde og tænke: åhh...- det er min tid nu, siger Janni Drejer, der har været frisør i 16 år.

- Vi vil fra dag et køre en høj kundeservice til hele familien. Oplevelsen efter et besøg hos skal bare være så meget større. Ikke hvor man bagefter sidder og tænker: uha - den frisør havde da godt nok gang i 700 andre ting, lyder det fra Maria Paaske der har været frisør i 14 år.

De to frisører har begge en fortid hos Karma, hvor de har været glade for at være.

- Men det seneste år har vi haft lysten til at prøve at starte sammen. Nu gør vi det og bygger en salon op helt fra grunden, der også indretningsmæssigt kommer til at stå ud som kvalitet, lyder det fra de to kvinder.

Kvali:Tid åbner den 23. oktober klokken 8.30. Det er allerede muligt at bestille tid på kvalitid.com

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...