Flytter 100 meter ned ad gaden og bliver en selvstændig afdeling i Din Tøjmand

THISTED: Der er netop nu ophørsudsalg i modetøjsbutikken Royal Fashion i Torvegade. Det betyder imidlertid ikke, at forretningen lukker.

Derimod betyder det, at forretningen skifter adresse og flytter 100 meter ned ad gaden og bliver en selvstændig afdeling i Din Tøjmand.

- Vi indretter nu vores 700 kvadratmeter store forretning, så der også bliver en dametøjsafdeling som en del af Din Tøjmand, fortæller indehaverne Mathias og Bjarne Madsen.

Det er for at få samlet aktiviteterne og personalet, at beslutningen om at flytte Royal Fashion, allerede halvandet år efter åbningen.

- Det vil dels give en synergieffekt at have begge butikker samlet. Men vi ved også at kvinderne ofte er med inde over mændenes indkøb af tøj, siger Bjarne Madsen med et skævt smil, og fortsætter:

- Vi vil også opnå en meget nemmere koordinering af vore ansatte, når vi går sammen i samme hus.

Royal Fashion-navnet fortsætter og butikken får placeringen i det nuværende Jeans House med egen indgang.

Det betyder en større omrokering i den store tøjbutik, for flere afdelinger i Din Tøjmand flytter, når Royal Fashion flytter ind i hjørnebutikken ud mod Lille Torv.

Som bestyrer af den nye afdeling er Nanna Kristensen netop blevet ansat 1. november.

Hvornår flytningen er gennemført, er ikke præcis

- Vi skal først have solgt alt fra Royal Fashion ved det igangværende ophørsudsalg, siger Bjarne Madsen.

Butikken er fyldt med varer der sælge smed mindst 30 procents rabat. Det gælder også de nye varer der kommer indtil vi flytter.

- Vi ønsker nemlig at åbne en helt frisk butik fyldt med nye varer- derfor vil vi gerne have ryddet op i butikken i Torvegade, lyder det fra de to indehavere, der forventer at re-åbningen af Royal Fashion på den nye adresse Torvegade 3 bliver engang et stykke inde i det nye år

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...