Både denne og næste weekend er Ulla Jessen og revyholdt klar med underholdning på Hotel Limfjorden

THISTED: Både i denne og i den kommende weekend byder Hotel Limfjorden atter en gang på noget godt for ganen og for lattermusklerne.

Endnu engang har Ulla Jessen sammensat et hold og et program, der byder på musik og sketcher i en munter blanding.

Med sig har Ulla Jessen Lars Arvad og Peter Andersen, der ligesom kapelmester Hans Peter Andersen også var med i fjor. Ny på holdet er Sara Gadborg, der hen over sommeren har optrådt på "Bakkens Hvile" på Dyrehavsbakken.

Letbane til Aalborg ...

- Programmet kører i to gange tre kvarter og vi har blandt andet en gut fra Odense med, der forstår sig på infrastruktur. Han havde hørt om, at sygehuslægerne nu køres i bus fra Aalborg til Thisted. Han vil derfor foreslå en letbane, smiler Ulla Jensen.

Revyrakettens program har som altid også kig på nogle lokale begivenheder. Så også havbadet i Vorupør vil komme under kærlig behandling ...

Grønlandske Rosa Kildahl fra Glyngøre fra "Den store Bagedyst" og "Vild Med Dans" bliver kærligt karikeret af Peter Andersen.

Derudover vil "Millionæren på bistand" Anne Marie Beckmann blive udsat for lidt af hvert i revyen.

Der vil også blive mulighed for at stifte bekendtskab med en rocker, der forsøger sig med at afkræve beskyttelsespenge hos en kvindelig caféejers mor.

- Hun tror, at rockeren er datterens kæreste. Og i den forbindelse tror hun, at beskyttelsespenge er en udgift til prævention, smiler Ulla Jessen.

På det musikalske plan vil Revyraketten 2018 hylde afdøde Benny Andersen og Aretha Franklin. Sidstnævnte får hjælp af selveste Blues Brothers i programmet.

- Og selvfølgelig slutter vi af med et potpourri af ene kendte stjerner. Så vi kommer til at klæde om hele tiden, når vi præsenterer C. V. Jørgensen, Natasha, Sigrid Horne Rasmussen, Dolly Parton Anisette, Cleo og mange andre.

Der er pensionistforestillinger 13. og 20. september.

Ellers kører revyraketten fredag og lørdag i denne og i den kommende uge.

Billetten koster 398 kroner og inkluderer to-retters meny, revy samt dans og musik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...