Landsindsamlingen søndag 5. september bliver kontaktløs

THY-THYHOLM: Red Barnet savner indsamlere i Thy og på Thyholm til sin store landsindsamling søndag 6. september, fremgår det af en pressemeddelelse fra Red Barnets hovedkontor.

Videre hedder det, at coronakrisen risikerer at koste 6000 børnl ivet hver dag, fordi kampen mod virussen trækker resurser væk fra f.eks. livsvigtige vaccinationsprogrammer.

- Der er mere end nogensinde brug for, at vi stiller op for børnene. Hvis vi ikke handler omgående, kan vi på rekordtid komme til at smadre de enorme fremskridt, som det har taget årtier for verdens børn at tilkæmpe sig. Ved at melde sig som indsamler kan man hjælpe Red Barnet med at hjælpe de børn, der betaler den allerhøjeste pris for corona, siger generalsekretær, Johanne Schmidt-Nielsen i pressemeddelelsen.

Pengene fra landsindsamlingen går til Red Barnets arbejde. Ude i verden er det bl.a. til medicin, mad og skolegang til udsatte børn i krigsramte og fattige lande og til nødhjælp til børn i lande som f.eks. Libanon, hvor corona lige nu kun er én ud af flere katastrofer. Herhjemme i Danmark bruges pengene bl.a. på aktiviteter for børn, der er uden for fællesskabet.

Indsamlingen bliver kontantløs. Det betyder, at årets indsamlere kun skal tage imod donationer via Mobile Pay og sms. Donationerne sendes direkte til Red Barnet, så efter endt rute kan indsamlerne spare turen forbi det lokale afleveringssted og tage direkte hjem. Viden om, hvor meget de har samlet ind, kan indsamlerne heldigvis stadig få igennem de sms’er, der tikker ind på deres telefoner, som turen skrider frem. De vælger desuden selv den rute, de har lyst til at gå.

Nærmere på: www.indsamler.redbarnet.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...