Traditionen med en revy bliver holdt fast

RÆHR: I over 30 år har der været revy i Ræhr. I år ingen undtagelse.

Som et festligt indslag i byens sommerfest, som altid afholdes 2. weekend i høstmåneden, er der atter kærlige klaps til livets gang i byen neden for Trælshøj. En venlig spidning af personer og begivenheder der har gjort sig bemærket over året - altid med et kærligt glimt i øjet.

- Vi vil egentlig bare gerne samle folk omkring en festlig time med noget at grine af, siger Liselotte Sørensen, der selv har været med på revyholdet i 12 år.

- Revygruppen holder øje med det der sker hen over året, og får det samlet via en facebook side. Meget bliver droppet, men det allerbedste går videre og bliver til revynumre. I har vi syv numre; Tre sketcher, to sange, besøg af en kendt kunstner og "Årets Brøler". Det kan afsløres at Ræhr gæstes i år af alt fra heste og indianere, til politi og militær.

Der bliver taget kærligt hånd om debatten omkring byens overlevelse, og noget om sundhed for milliarder

Alle numre bliver afprøvet til en "hemmelig generalprøve" nogle dage inden. Ræhr Revyen 2018 kan opleves i teltet på Ræhr Stadion lørdag 11. august kl. 20.

Forinden er der spidstegt pattegris og kagebord, og efter revyen er der dans til " Række 2 1/2".

Udover revyen og festen, som er festdagenes højdepunkt, byder Ræhr torsdag på Banko, fredag, havetraktortræf og U17 fodboldkamp. Lørdag: Ringridning for voksne og børn, Old Boys kamp, Kokasse-kasino, søndag: Fiskefrikadeller og "dagen-derpå-øl", kræmmermarked, veteran og amerikaner biler, brandslukningsshow og til sidst den traditionelle auktion.

Ræhrs Sommerfest er fra 9. -12. august på Ræhr Stadion.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...