Efter års fravær danner Klitmøller igen ramme om touren

KLITMØLLER: Efter års fravær kommer Klitmøller endnu en gang til at danne rammerne om et stop af PWA World Cup Touren i Wave Performance.

Det står klart efter, at Friends of Cold Hawaii netop har fået bekræftelse på, at touren rammer Nordvestjylland 17.-23. september 2019.

- Vi er utroligt glade for, at det allerede er lykkedes Friends of Cold Hawaii at få PWA World Cup´en tilbage til Klitmøller, siger Rasmus Fejerskov fra Friends of Cold Hawaii.

Han er et af medlemmerne i en helt ny bestyrelse, der er i fuld gang med at ”genopfinde” foreningen.

Det kommende wave-surfstæve bliver med et mindre budget end tidligere PWA World Cup-stævner, som har været særdeles omfangsrige, og dermed også budgetmæssigt tunge.

- Vores fokus bliver at lave vandsportsevents på hele Cold Hawaii kysten, noget som vi også har fået støtte til fra Landdistriktsmidlerne.

PWA World Cup´en er første arrangement, vi går om bord i. Det er et arrangement, vi kender og hvor arrangørerne af touren kender Cold Hawaii. Det giver os en rolig opstart af foreningens fremtidige aktiviteter, slår Rasmus Fejerskov fast og fortsætter:

- Uden at sætte tal på endnu, bliver budgettet langt mindre end ved tidligere lignende arrangementer. Dels er der en række ting, vi prioriterer anderledes og dels vil vi involvere lokale og udefrakommende samarbejdspartnere for at holde omkostningerne nede på et fornuftigt niveau.

Friends of Cold Hawaii vil løfte sløret for en lang række samarbejder og indholdet af eventen i løbet af de kommende måneder.

Der skal til stævnet dystes i Wave performance, jumping og wave riding.

PWA står for Professional Windsurfers Association.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...