Der er endnu to koncerter med Jacob Dinesen og en med Lars Lilholt

FLOULEV: Høloftet på Thyholm har som bekendt udvidet i sommer med koncert på plænen. ”Picnic På Plænen” er en helt ny idé, som Hanne og Bent Hargaard skyder afsted denne sommer. Premieren på ideen var fredag 7. august, hvor Alberte Winding og Andreas Fuglebæk indtog scenen.

Lørdag 8. august var det Poul Krebs med band. Som Bent Hargaard selv siger, var er det faktisk Poul Krebs idé med udendørskoncerter:

- Han var her solo og stod og kikkede ud over haven ved Høloftet. Pludselig sagde Poul: ”Hvorfor laver man ikke udendørs koncert, her? Der er jo masser af plads til det.” Det tænkte Hanne og jeg længe over og kom så til det resultat: Det prøver vi, fortæller Bent Hargaard.

De havde begge aftener udsolgt med i alt 200 billetter. Det er det antal, de må have efter coronareglerne, og dem overholder de til fuld. Arrangementerne starter kl. 18. I billetprisen indgår en picnickurv med en masse lækre sager.

Lørdag 8. august indeholdt picnickurvendagens fisk med sprød salat og urter, små fingersandwich med lækkert fyld, pastasalat med ung hane og hjemmelavet pesto. Dertil lækre oste fra Ulvedal med oliven, saltmandler, knækbrød og hjemmelavet chutney. Sammen med engangsbestik, tallerken, servietter og to vinglas. Det eneste, man selv skal medbringe, er et tæppe eller stole.

Efter spisningen var klokken ved at nærme sig 20, og så var det ved tiden, at Poul Krebs Band gik på scenen. Vejret var fortrinlig til arrangementet. Ingen vind, helt skyfrit og en temperatur mellem 25 og 30 grader. Med det fine vejr, lækker picnickurv og Poul Krebs Band på scenen, hvor de fyrede en masse dejlige numre af, kunne man ikke andet end nyde det.

Fredag og lørdag aftener 14.-15. august er der koncert med Jacob Dinesen, og fredag-lørdag aftener 21.-22. august med Allan Olsen. Og så som den sidste giver Lars Lilholt koncert fredag aften 28. august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...