PostNord åbnede i sidste uge en ny Collect Shop i Spar på Ørhagevej

KLITMØLLER: PostNord åbnede i sidste uge en ny Collect Shop i Spar på Ørhagevej 71 i Klitmøller. Her kan man nu nemt og hurtigt hente sine pakker fra den stigende nethandel.

- Det skal være nemt og hurtigt at hente sin PostNord-pakke, og derfor er jeg rigtig glad for, at borgerne i Klitmøller nu får endnu en valgmulighed med det nye udleveringssted i byen. Åbningen er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger Helle Jeppesen, distriktschef i PostNord.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er fra mandag-søndag fra kl. 7- 20.

- Vi er rigtig glade for nu at have fået mulighed for at udlevere pakker bestilt fra nethandlen. Jeg er sikker på, at vores eksisterende og nye kunder vil få stor glæde af den ekstra service, siger Mikael Konradsen, der er butiksindehaver af Spar i Klitmøller.

Den nyligt åbnede Collect Shop hos Spar er ét af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2000 stk. fordelt over hele landet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...