Jan Munk har været halinspektør i Hurup Hallerne i 25 år

HURUP: Det skulle have været fejret med en stor reception, masser af lykønskninger og gaver, og nok også masser af håndtryk.

Men fredagens fejringen af Hurup Hallens inspektør Jan Munks og hans 25 års jubilæum, blev skåret helt ned til maksimum, med kun personale og bestyrelse - i alt 10 personer.

- Det er da ærgerligt, at vi ikke kan fejre Jan som vi gerne ville, sammen med hans familie. Men når vi ikke kan det så, laver vi det vi kan. Jan har jo jubilæet i dag 13. november og det skal selvfølgelig markeres, lyder det fra formand for hallens bestyrelse Erik Nielsen.

Foran den sluttede skare på inspektøren og hallens to medarbejde og bestyrelsen, kunne formanden så lykønske halinspektøren med buket, gave og en lille tale.

- Jan er hallens syvende inspektør. Men han har været der halvdelen af hallens eksistens. Han er super tjenstvillig overfor gæsterne i hallen. Både for hallens brugere og gæster, der låner hallen til fester og overnatninger. Jan har valgt næsten at have tilkaldevagt døgnet rundt. Han har få sygedage og prioriter hallen højt. Han har et stort netværk og en vennekreds, der gerne giver en hånd med i hallen. Samtidigt har han et tæt samarbejde med både børn og ældre i alle de lokale foreninger, sport og fitness-centret og alle de andre haller som han sparer med, lød det fra formanden gennem seks år.

Jan Munk er den syvende inspektør i Hurup Hallerne. Men han har været der i halvdelen af hallens levetid.

Først som frivillig hjælper i tre år, mens han var ansat på Ideal Vinduet, inden han 13. november 1995 blev han ansat som inspektør.

Jan Munk har, trods han er fyldt 61 år, endnu ingen planer om pension.

- Jeg er glad for mit arbejde, selv om det sidste halvår, har været træls- med aflysninger på stribe: blandt andet Thisted Bryghus’ generalforsamling og Garantfest. Men jeg fortsætter en god del år endnu. Jeg har det princip, at jeg efter hvert år, tager en snak med mig selv om jeg skal tage et år endnu. Det vil jeg også gøre i fremtiden, lyder det fra jubilaren.

De mange hundrede ugentlige brugere af Hurup hallen kunne således ikke møde op og fejre inspektøren.

Dog var en lille delegation mødt op fra Hurup Skole, som er storbruger af hallen. 0. B. stod udenfor på rad og række med flag i hånden og sang tre gange: ”i dag er det Jan’s jubilæumsdag”.

Halinspektøren kvitterede med karameller til børneflokken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...