0.-2. klasses-eleverne i Thisted Kommune skal igen i Thy Teater

THISTED: Thy Teater får i dagene 23.-27. september igen besøg af en række folkeskoleelever fra hele Thisted Kommune, nemlig 0.-2. klasserne på skolerne i Thisted, Snedsted, Sjørring, Koldby, Øserild, Hurup, Nors, Sennels, Vestervig og Bedsted, fortæller teaterchef Niels Vendius. Eleverne skal se den poetiske dukketeaterforestilling ”Anima”.

Plottet er, at det er en sørgelig dag for Anna. Torden, hendes hund, er død. Anna vil vide, hvad der sker, når man dør. Bedstefar tror nok, at sjælen flyver op i himlen. Men han er ikke helt sikker. Så Anna beslutter sig for at finde ud af, hvor Tordens sjæl er taget hen. Hun begiver sig ud på en rejse, der fører hende vidt omkring i rum, tid og dimensioner, og som til sidst bringer hende hjem igen til nye begivenheder… og venskaber.

- Forestillingen tager nænsomt og poetisk et emne op, som mennesker i alle aldre og til alle tider har haft svært ved at forstå og forholde sig til. Publikum mødes af genkendelsens glæde, gentagelsens ritual og en overraskende, flerdimensionel og visuel forestilling, der fylder tilskueren med håb og med en følelse af, at livet er smukt, siger Vendius.

Forfatter, instruktør, scenograf og komponist er Giacomo Ravicchio, mens Bent Holm har oversat. Forestillingen, der er produceret af Meridiano Teatret, har Lars Begtrup og Elise Müller som medvirkende, mens Eva U. Handberg står for teknikken, og dukkerne er skabt af Per Christensen, scenebilleder og rekvisitter af Poul Arne Kring og kostumer af Gry Hesbjerg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...