Kundebasen er støt vokset sammen med omsætningen

THISTED: Det kan være mere end svært, som ny virksomhed, at starte fra bar bund. Ikke mindst i et IT-marked med mange stærke etablerede spillere.

Men så handler det om at finde sin plads og gøre det man er bedst til - og ikke mindst markedsføre sig mod den rigtige kundegruppe.

PM Solutions har nu kunnet fejre et års fødselsdag og de to indehavere Peter Eigtved Hansen og Martin Weje Hansen, kan se tilbage på et forrygende første år.

Et år hvor kundebasen støt er vokset og det samme er omsætningskurven.

- Vores mål var at tilbyde komplette IT-løsninger for de små og mellemstore virksomheder. Og det er lykkedes rigtig godt, at hjælpe de små og mellemstore virksomheder med: netværk og serverløsninger, hardware, sikkerhed, antivirus og IT-rådgivning, lyder det fra de to indehavere, der begge har mange års erfaring indenfor branchen.

- Grunden til at det er lykkedes er nok på grund af vores personlige service, og at vi aldrig er længere væk end telefonen, som vi tager døgnet rundt. Det er noget kunderne kan lide, og opkald udløser ikke automatisk en regning fra os.

Samtidigt har vi indgået nogle stærkt samarbejder med to af de store udbydere af bogholderiprogrammer: Bornerups Data der arbejder med C5 og Navision og efterfølgerne til de to populære programpakker. Og Morsing Data, der er stærke på C5 og Unicontra, fortæller Peter Eigtved Hansen.

PM Solutions har også opnået succes med at hjælpe de små og mellemstore virksomheder med at opdatere og havde styr på virksomhedens dyrebare database, som er meget sårbar og udsat ved hackerangreb.

- Vi har leveret mange opdateringsløsninger, hvor kundens datas automatisk sikkerhedskopieres dagligt, lyder det fra Martin Weje Hansen.

PM Solutions beskæftiger endnu kun de to indehavere. Men det er planen snarest at ansætte endnu en kompetent IT-person på kontoret på Industrivej 20 - i samme bygning som KONPAP.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...