Mathias Rytter Kjeldsen kom på en samlet tredjeplads i Møldrup

HILLERSLEV: Det blev til en samlet tredjeplads for den 17-årige pitbikekører Mathias Rytter Kjeldsen, da han forleden deltog i årets første DM-afdeling.

Afdelingen fandt sted i Møldrup, og i begge heats kom pitbikekøreren ind som nummer tre.

Mathias Rytter Kjeldsen fortæller, at han særligt op til første heat havde problemer med varmen, og at han var udfordret af en svær sandbane i Møldrup.

- Varmen og den krævende bane taget i betragtning er jeg her bagefter fint tilfreds med resultatet, men i situationen var jeg lidt træt af en tredjeplads.

- Jeg følte ikke, jeg kunne få et ordentligt flow i første heat, og jeg stressede lidt, men jeg fik gode point fra den her afdeling, som jeg kan tage med videre, siger Mathias Rytter Kjeldsen.

Emma Toftelund Poulsen
- Varmen og den krævende bane taget i betragtning er jeg her bagefter fint tilfreds med resultatet, men i situationen var jeg lidt træt af en tredjeplads, siger Mathias Rytter Kjeldsen (th.). Privatfoto

VM udskudt

Den 17-årige pitbikekører skal deltage i næste DM-afdeling 29. august, og det er på banen i Holstebro, hvor Mathias Rytter Kjeldsen har medlemsskab.

- Det er en bane, jeg plejer at lave okay resultater på, så jeg håber, jeg kan indhente lidt på pointene der, siger han.

Mathias Rytter Kjeldsen skulle have deltaget i VM i Frankring i august, men det er nu udsat til næste år på grund af corona-situationen, fortæller han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...