Vi har spurgt i butikkerne, hvad der kommer til at ligge under juletræet i år

THISTED: Mobiltelefonen er nu vores foretrukne foto-apparat. Men nok er billederne i kassen til So-Me, men aldrig i hånden.

Derfor er der nu dukket en ny type farvestrålende og anderledes udseende kameraer op, som er blevet et ægte julehit. De er produceret af Fuji og hedder Instax.

Billederne kommer ud som et rigtigt fotografi når de er taget.

- De minder ret meget om de kendte ”Polaroid-billeder”, fortæller Jesper Lehd, indehaver PhotoCare Thisted, og fortsætter:

- De hedder bare Instax nu og er egentlig billige kameraer til få hundrede kroner. Og så kan de naturligvis fungere sammen med. Du har billederne med det samme. Et kamera der henvender sig til både voksne og børn. Og er faktisk ret sjov for børnene at bruge til at tage de første billeder, siger fotomanden, der ud over Instax-kameraer også har solgt andre julegaver: det er portrætserier i atelieret, som skal være en overraskelse til mor, far eller bedsteforældre.

Derudover kan fotomanden fortælle at fotobøger er det helt store hit - Dem bestiller kunderne via butikkens webshop og får dem tilsendt direkte..

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...