Ejendomsmæglerfirmaet har nu fået 30 kvadratmeter mere

THISTED: Hos ejendomsmægler Per Pedersen har der længe været trangt på adressen Vestergade 60 og nu har 100 meter gjort en stor forskel.

Firmaets tre ansatte, og som snart bliver til fire, flyttet til adressen Vestergade 82.

De nye lokaler ligger ikke langt fra den gamle adresse, men er bare så meget bedre indrettet.

- Nu er der højt til loftet. Vi ligger lige ud til gaden, der er mere plads, der er sol ind gennem vinduerne og vi kommer til at blive meget mere synlige i gadebilledet. Men allervigtigst: vi kan tilbyde vore kunder gode P-forhold, fortæller Per Pedersen til thisted:posten.dk.

Ejendomsmægleren bliver nabo til GF, der i marts måned også flyttede til den nyistandsatte ejendom ved krydset Vestergade, Bryggerivej og Hundborgvej.

Det er godt gang i hushandlerne hos Per Pedersen. Han vil dog ikke nærmere specificere det, men siger beskedent:

- Det går rundt.

- Men vi har netop ansat en medarbejder mere fra 1. juli og som skal stå for især kontorarbejdet, men også opgaver ude i marken. Det fortæller vel også, at der er stadigt flere opgaver der skal klares, siger ejendomsmægleren med et skævt smil.

Ejendomsmæglerfirmaet Per Pedersen får fremover 120 kvadratmeter på den nye adresse mod 90 på den gamle.

Flytningen er stadig i gang og det vil tage endnu noget tid. Der er blandt andet rigtigt meget arkivmateriale, der skal gås igennem og flyttes.

- Men når vi engang kommer helt på plads, laver vi nok senere på året en lille reception, lyder det fra ejendomsmægleren i kontorerne på den nye adresse: Vestergade 82.

Per Pedersens stab tæller nu ud over ham selv: Anette Nilsson, Kristian Langballe, og den nye medarbejder fra 1. juli Sarah Hansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...