Gnags-guitaristen kommer til Thisted 21. september

THISTED: En af Danmarks mest anerkendte guitarister, som i mere end 25 år har været fast guitarist hos Gnags, Per Christian Frost giver koncert med band i Plantagehuset 21. september.

Det har været travle år for Per Christian Frost med både Gnags og Lis Sørensen. Men nu er det igen blevet tid til en turné i eget navn med sit forrygende band.

Med fem soloalbums i bagagen og et nyt album undervejs, sætter Frost og hans musikere spilleglæden i højsædet, når de giver koncert. ?- "Senest i januar 2017 hvor jeg fik bekræftet at de 9-10 år jeg har været i gang med min solo-ting har bragt mig selv og bandet på et niveau hvor sangene, instrumentalnumrene og samspillet hver aften når nye højder. Det er til stor glæde og fornøjelse - ikke mindst fordi vi mærker en meget positiv respons og stigende interesse fra publikum og arrangører alle de steder vi har besøgt", fortæller Per Christian Frost forud for koncerten i Thisted.

Udover 25 år i GNAGS er han mest kendt for længerevarende engagementer med Lis Sørensen, Sanne Salomonsen, Anne Dorte Michelsen, Poul Krebs og Allan Olsen.

Koncerten med Per Christian Frost og hans band foregår i Plantagehuset, Thisted fredag 21. september fra kl. 20:00 - 22:00

Billetter på ticketmaster.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...