Internethandel og jul giver ekstra mange pakker

THISTED: Shell på havnen i Thisted er et af tre GLS pakkeshops i Thisted, hvor man kan afhente sin pakke. Netop nu er servicestationen, der har været pakkeshop i fem år, ved at drukne i pakker. For mængderne af pakker bare vokser og vokser. Ikke mindst efter en Black Friday, kan det for alvor mærkes, at mange køber ind på nettet.

- Det er helt vildt. Hvert år siden vi startede som pakkeshop for GLS, er mængden af pakker vokset med 50 procent hvert år, fortæller Preben Larsen.

Han kan se på pakkerne, at det er internethandlen som boomer.

- Nu begynder julehandlen på nettet. Her vil der også komme rigtigt mange pakker, lyder det fra indehaveren af servicestationen, der ikke har det mindst imod at pakkerne vælter ind.

- Det giver os da lidt på bundlinen, men først og fremmest giver det mennesker i butikken. Det er godt for os i længden, lyder det fra Preben Larsen, der også servicerer kunder der benytter pakkefirmaet Dao.

Den travle servicestationsmand har kun et ønske: han håber at folk hurtigt vil komme og hente deres pakker. For de næste dage vil der bare komme flere pakker til Shell Thisted.

Mandag kom der ikke mindre end 200 pakker ind af døren hos Shell fra GLS buddet. Det skal sættes op mod en almindelig dag, hvor der kommer omkring 70 pakker.

Også hos GLS´ pakkeshop hos Cirkle K i Hanstholm kan man mærke at mængden af pakker med de private pakkefirmer vokser. Det fortæller forpagter af servicestationen, Henrik Christensen.

I Thisted er der GLS pakkeshops hos Spar butikkerne på Simons Bakke og på Fårtoftvej.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...