Cykel- og Knallertværkstedet i Frøstrup overtager alle serviceaftaler og garantier

FRØSTRUP: Der er en god nyhed til de mange, der har købt cykler og scootere hos Østbyens Cykel og MC-Center, som snart lukker.

Cykel- og Knallertværkstedet i Frøstrup overtager nu alle serviceaftaler og garantier fra den snart lukkede firma i Thisted.

- Vi har sammen med Østbyens Cykel og MC-Center besluttet at hjælpe de mange kunder der har købt cykler hos Østbyens. Derfor har vi overtaget alle de serviceaftaler og garantier, som kunderne har, fortæller Mogens Nielsen, Frøstrup.

- Egentlig er det meget naturligt. Dels fordi jeg har arbejdet en årrække hos Østbyens Cykler, da Visti Jørgensen havde den. Den faglighed og service, som butikken på Østerbakkens altid har stået for, føres derfor videre. En anden vigtig ting er, at vi i vores butik fører en række af de samme mærker som Østbyens Cykler og MC førte. Derfor har vi erfaringen med disse mærker og har mange reservedele hjemme, siger han.

Det er cykelmærker som Centurion, Principia, RAM og Winther. El-cykler som E-Fly og el-scootermærkerne Easy Go og El-Ton, samt scootere som PGO og Moto-CR.

- Folk er allerede velkommen til at henvende sig fra nu af. Vi får travlt. Men vi går ikke ned på servicen, selv om der blive mere at lave. Ikke mindst i forhold til vore faste kunder vil der ikke ændre sig noget. Vi kører også fortsat ud mandag og torsdag. Generelt vil vi tilpasse os den nye situation, siger Mogens Nielsen.

Østbyens Cykel og MC-Center forsætter deres ophørsudsalg.

Fredag var der stadig omkring 50 cykler samt meget udstyr og stumper - som sælges til ophørspris.

Den endelige lukkedato for cykel og MC-butikken ved Hvass-krydset er endnu ikke besluttet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...