Thy Detailforums ”Budbilen triller ud” er allerede blevet en succes

THY: Første dag var der 23 pakker. Tirsdag var det vokset til 71 pakker, der blev bragt ud til kunder i hele Thy.

”Budbilen triller ud” er allerede blevet en succes. Hver dag triller den ud med pakker fra de tre handelsstandsforeningers omkring 150 butikker i hele Thy. Bestilt hjemme fra kundernes hjem via telefon eller PC.

Bag rattet i en af de to biler der er ude denne ”dag 2” sidder handelschef Michael Vendelbo, som fortæller, at han sjældent har oplevet noget lignende.

- Opbakningen er bare helt vild hele vejen rundt - fra private der har delt ,”Vi elsker Thys” opslag om Budbilen, til medier der har været gode til at udbrede fortællingen om det Thy´ ske bevis på at ”vi løfter i flok”. Bare på Facebook er vores opslag blevet delt mere end 400 gange. Det er rigtig meget, siger Michael Vendelbo, som Thisted Posten har mødt i Thisteds Vestby på tirsdagens pakke-runde rundt i Thy.

- Det er jo indlysende, at de små butikker befinder sig i en meget svær situation på grund af Coronaen. Denne budordning er en mulighed for at hjælpe nogen af butikkerne, hvis kunderne gerne vil støtte dem, siger Michael Vendelbo og fortsætter:

- Vi kører videre de kommende dage med Budbilen, og hvis der kommer mange flere pakker, så vil vi tage imod de tilbud om hjælp fra frivillige chauffører og flere biler, som vi er blevet tilbudt.

”Budbilen triller ud” fungerer forskelligt fra butik til butik.

Men fælles for dem er at der laves en handel med den enkelte butik, som betales med ”mobile Pay”.

Så sørger ”Budbilen” for at bringe varerne til døren. Helt uden at der er personlig kontakt om smitterisiko.

For naturligvis sørger chaufførerne på budbilerne for at spritte hænderne af hvergang der håndteres pakker.

”Budbilen triller ud” ordningen i Thy, er blevet bemærket af City-chefer landet rundt, som Thisteds handelschef dagligt er i kontakt med.

- Vi ved at der nu er startet lignende ordninger op i Hjørring og Ringkøbing, og Nykøbing Falster er også på vej, fortæller Michael Vendelbo, der også kan fortælle, at butikkerne i de tre handelsstandsforeninger dagligt er i kontakt med hinanden.

- For det er vigtigt at vi støtter hinanden og finder løsninger sammen. For det handler også om at holde informationsniveauet og holde humøret oppe hos medlemmerne. For det er en meget svær tid for vore mindre butikker i Thy, lyder det fra en travl handelschef, der har fået en ny funktion som bybud til jobbeskrivelsen:

- Derfor - støt butikkerne med ”Budbilen” - også ved at købe gavekort på varer. Det er vigtig hjælp her og nu, siger Michael Vendelbo, før han springer ind i den hvide kassevogn fra Thisted Motorkompagni.

”Budbilen triller ud” er nemlig også støttet af de autoriserede bilforhandlere i Thy, som stiller tankede biler gratis til rådighed på skift, så varerne kan komme ud til kunderne.

Man kan læse mere om ”Budbilen” på Facebooksiden ”Vi elsker Thy”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...