Der er juletravlhed hos gave og specialbutikken i Hanstholm netop nu

HANSTHOLM: Der er juletravlhed hos gave og specialbutikken Chokolenten i Hanstholm netop nu.

Men det betyder ikke, at indehaver Alice Bisgaard hviler på laurbærrene.

For indehaveren har en sund næse for hvad kunderne interesserer sig og hvad der kan være den næste gode gave-ide.

Der skal hele tiden opfindes og innoveres, og altid skal kvaliteten være i den bedste kategori:

- Heldigvis er ideerne ofte lykkedes, lyder det fra Alice Bisgaard, der ud over Chokolenten også driver netbutik og engrossalg af en række lokale Thy-produkter til en række specialforretninger under mærket “THYA” : blandt andet marmelade, sirup, snaps, krydderier og sennep.

En lun idé har nu ramt hylderne i specialitetsbutikken, som i den grad har slået an hos virksomheder og private, en gaveidé til den kolde vinter: Thy-tæppe af Alpaca og fåre-uld.

- Jeg så Alpaca-tæpper på Læsø engang. Jeg tænkte så, at det måtte vi prøve i Thy. Det skulle bare være som ”Thy-tæpper”. Derfor fik jeg så broderet ”Thy” i hjørnet af tæppet. Dét var en god ide. Jeg startede op i foråret med at købe 120 tæpper hjem - hvilket jeg synes var vildt mange at købe dengang. Men siden har jeg bestilt mange flere tæpper hjem i fem farver, og de går som varmt brød, fortæller Alice Bisgaard, der uden at afsløre for meget kan oplyse, at de vil være under en del juletræer i år.

- Sådan er vilkårene hvis man vil køre en butik som min. Der skal hele tiden tænkes nyt. Og får man en god ide, så skal man komme videre med den straks. Det nytter ikke at lade den ligge - så bliver det aldrig til noget, fortæller Alice Bisgaard, der netop at taget endnu et nyt skridt i udviklingen af sin forretning Ckokolenten i Hanstholm Centeret.

Hun har købt sig en chokoladeovertræksmaskine. Nu er hun begyndt at fremstille egne chokoladespecialiteter i bagbutikken.

- Det jeg sælger skal være i høj kvalitet. Og kan jeg ikke finde den høje kvalitet jeg vil have, så må jeg lave den selv. Derfor er har jeg allerede nu lavet den første større produktion af overtrukne saltlakridser med ”dulche-karamel og mandler, salt-mandler med mørk chokolade, og mandler med chokoovetræk og hindbærsmag.

De nye produkter hos Alice Bisgaard bliver en del af det store sortiment af ”THYA-produkter” - lokalprodukter fra Thy.

Alpaca er i øvrigt et dyr i familie med lamaen, som græsser i 3500-5000 meters højde i Andersbjergene - primært Peru.

Dens uld går for at være tre gange varmere end fåreuld.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...