Selv om der er tale om en kæde, har ONLY Thisted mulighed for selv at præge sit sortiment, siger butiksleder Rikke Jeppesen

THISTED: Fredag 11. oktober åbnede ONLY i den tidligere Matas-butik i Torvegade. Der var lang kø fra morgenen, og siden er kunderne strømmet til den nye butik, som er ONLY-butik nr. 70, som Bestseller har åbnet i Danmark.

- Det har været helt vanvittigt - vores åbning. Kunderne blevet ved med at komme. En virkelig god start for butikken, hvor omsætningstallene har været bedre end forventet, fortæller butiksleder Rikke Jeppesen.

- Vi rammer en meget bred målgruppe fra unge til ældre med smart, trendy og hurtigt tøj til rigtig gode priser. Det er nok forklaringen på den gode modtagelse, lyder det fra butikslederen, der tidligere arbejdede i Royal Fashion 100 meter derfra.

- ONLY er en kædebutik, som kun forhandler Bestsellers egne tøjmærker. Det giver en helt anden forretning, end man kender fra enkeltforretninger, fortæller Rikke Jeppesen, og fortsætter:

- Vi har et meget stort flow af tøj gennem vores butikker. Der kommer nye varer hver eneste uge. Det betyder, at kunderne altid kan finde noget nyt spændende tøj og altid til rigtigt fornuftige priser. Men det betyder ikke, at vi er en kopi af andre ONLY-butikker. Kunderne kan meget vel finde tøj i Thisted, som ikke er i butikken i Aalborg, siger hun og fortsætter:

- Har vi en fornemmelse, eller får vi henvendelser om eksempelvis kjoler eller andet tøj der er efterspørgsel på i Thisted, så skaffer vi det hjem. Her kan vi bestemme meget selv og derved give ONLY Thisted sit eget særpræg på udvalgte varer.

ONLY-Thisted vil udover den daglige butik være kendt for kundeaftener, event og kampagner, hvor kunder kan får gode fordele ved at handle. Alle arrangementer og event er endnu i planlægningen:

- Vi er jo lige startet. Men allerede søndag 27. oktober er den første event, lyder det fra Rikke Jeppesen.

ONLY Thisted beskæftiger fire ansatte. Ud over de 70 butikker i Danmark har Bestseller butikker i 14 europæiske lande, og målet er at have 1000 ONLY-butikker i Europa i 2020-21.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...