Se de mange flotte billeder

THISTED: Trods vejrguderne sendte tunge byger over især lørdagens dyrskue, så blev årets udgave af af det store landbrugs-show en gedigen succes for Landbo Thy.

Med knap 7000 besøgende over de to dyrskuedage midt i Thisted, er skuet tæt på at have hentet de tilskuere der blev væk i 2018, hvor 6000 besøgende var forbi. Her var vejret endda meget bedre.

- Vi havde 2600 børn inde til fredagens ”Landbrug i børnehøjde” - igen en succes, som vi vender tilbage med næste år, fortæller koordinator for skuet Susanne Thomsen.

Også formand Kim Jørgensen fra Thyholm kunne glæde sig over stigende interesse for skuet.

- Der er godt med udstillere, mange maskinfolk, 50 procents fremgang i antallet af udstillede kødkvæg, flere får og et flot program der blev gennemført trods vejret det kunne ikke være bedre.

Dyrskuet er også blevet udviklet på materielsiden.

- En stor tak til Thisted Kommune, der har opstillet nyt tøjringsinventar i galvaniseret stål, som erstatning for det gamle i træ. Et plus for udstillerne og for sikkerheden, lyder det fra formanden for Dyrskuet Thy-Mors.

Med de mange børn inde til fredagens Landbrug i børnehøjde, og med den store interesse, trods et til tider tvivlsomt vejr, så er dyrskuet atter klar til næste år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...