1. marts åbner Østbyens Cykel og MC Center, som firmanavnet ændres til, i lokaler på Industrivej 42

THISTED: Der er gang i aktiviteterne hos Østbyens Cykel og Knallertcenter.

Reparationer og salg går godt. Siden Nikolaj og Lars Kappel overtog cykelforretningen på Østerbakken for knapt to år siden er omsætningskurven bare steget og steget.

Samtidig så kan de to indehavere godt mærke, at der nu er en cykelhandler mindre i Thisted, efter at Cykel og Scootersmeden lukkede i vestbyen.

Derfor at de to besluttet, at tiden er nu til at flytte til meget større lokaler i nærheden af Hvass-krydset.

1. marts åbner Østbyens Cykel og MC Center, som firmanavnet ændres til, i lokaler på Industrivej 42, hvor Thisted Auto Camper bor i dag.

- Som navnet antyder, så tager vi også MC-reparation, MC-brugtsalg og tilbehør til MC ind i butikken. Ellers bliver konceptet fuldstændig det samme som Østbyens Cykler altid har været, fortæller Nikolaj Kappel, der er motorcykelmekaniker af uddannelse.

Han fortsætter:

- Vi tror på at der bliver brug for et sted for MC-reparation i Thisted i fremtiden.

Med flytningen til lokalerne på Industrivej 42 får Østbyens Cykel og MC Center i alt 876 kvadratmeter at råde over, mod i dag 360.

- Med de mange flere kvadratmeter, får vi en meget flottere butik, et større værksted og et bedre lager. Vi får bedre mulighed for at præsentere vore varer i butikken. I dag står cykler alt for tæt sammen. Vi skal flytte 10 cykler for at få fat i en cykel. Det duer ikke, siger Lars Kappel.

Selv om den nye forretning indrettes i lokaler, der ligger lidt tilbagetrukket fra Ringvejen ved Hvasskrydset, så tror de to på at det er godt sted.

- Det ligger dør om dør med Thisted Auto og Dækservice i et meget trafikeret område, og der er supergode tilkørselsforhold og parkering. Og vi får egen kantine og et stort kontor. Det bliver bare godt, lyder fra fra Lars og Nikolaj Kappel, der lejer sig ind i første omgang på Industrivej 42 med forkøbsret.

Indretningen af Østbyens Cykel og MC Center går i gang i starten af januar. Lokalerne skal indrettes, inventar opstilles og tyverisikring skal etableres.

Butikken åbner 1. marts. Inden dag skulle en ekstra MC-mekaniker gerne være ansat.

Lokalerne på Østerbakken 62 B er ejet af Handest VVS.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...