Torsdag aften 30. januar træder Jørn ”Ørn” Jeppesen helt frem på scenen i Plantagehuset

THISTED: Han er ikke til at komme udenom i dansk musik. Men mange ved sikkert ikke, at de har hørt ham spille mange gange. Han er blevet kaldt ”manden bag Kim Larsen” og spillede med blandt andre Larsen og Kjukken.

Torsdag aften 30. januar træder Jørn ”Ørn” Jeppesen - JEPPESEN - helt frem på scenen i Plantagehuset i Thisted - som solist med solidt band i ryggen.

Jørn ’Ørn’ Jeppesen har i mange år været en del af musikbranchen på højeste niveau som musiker, manager og rådgiver for nogle af branchens største navne. Mest kendt er han for sine 20 år som manager for Kim Larsen, ligesom han også i en årrække var menig musiker i Kjukken.

Nu debuterer JEPPESEN som solist.

JEPPESEN er vendt tilbage til sit udgangspunkt som musiker, sanger og komponist, og udgav 30. august 2019 sit debutalbum ’Odense Banegård’. Titelsangen er ved at etablere sig som et gedigent pophit. Tidligere på året udsendte JEPPESEN sin første single, ”Aldrig Gå Alene”, som har fået stor radio-airplay og viste vejen for debutalbummet.

Jørn Jeppesen tager på en Danmarksturné for sammen med sit band at præsentere sine nye sange tilsat få udvalgte numre fra Kim Larsens sidste album ”Sange Fra Første Sal”.

Et album som Hjalmer Larsen og Jørn Jeppesen indspillede sammen med Larsen over forår/sommer 2018 og udgav posthumt i marts 2019.

Med sig har JEPPESEN to af sine gamle spillekammerater fra Kjukken-tiden; nemlig Jesper Haugaard på bas og Jens Langhorn på trommer. Derudover Mikkel Grue på guitar og Lars Andreasen på keyboard.

Jørn Jeppesen medbringer desuden Niklas Schneidermann, Magtens Korridorer, som opvarmning med et par akustiske versioner af sine sange, fra sin udgivelse i eget navn.

Billetter købes via www.spillestedetthy.dk eller thy360.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...