Martin Kanstrup spiller over hele landet med Like2Dance og andre band, så med one-man-showet holder han sig til hjemegnen

THY: Så er 35-årige Martin Kanstrup fra Skyum Østerstrand ved at være klar til en ny turné med et nyt one-man-show, som han har kaldt ”En Gur Awten Tow Kåmma Nol”, og som ligger i forlængelse af hans show fra i fjor ”En Gur Awten”.

Turneen starter umiddelbart efter nytår og rammer seks byer i Thy, nemlig lørdag 4. januar i Skyum Forsamlingshus (billetter hos Skyum Borger- og Forsamlingshus), lørdag 18. januar i Snedsted-Hallen (billetter hos Snedsted GIF), lørdag 8. februar i Nors-Hallen (billetter i hallens cafeteria), fredag 28. februar i Hurup-Hallerne (billetter på hallernes hjemmeside), onsdag 8. april i Havboernes Hus i Lildstrand (billetter i Oles Fiskebutik) og fredag 24. april i Niels Munks Hus i Stenbjerg (billetter hos Stenbjerg Landingsplads).

Martin Kanstrup voksede op i Snedsted som urmagerens søn, og han lever af at spille og optræde ved 100-130 arrangementer pr. år. Interessen for musik og optræden startede meget tidligt. Han fik sin første guitar, da han var syv år og spillede allerede i det første band, da han gik i 3. klasse. Siden blev det til børneband som The Donkies og The Bamudas fra 3. til 7 klasse. Derefter blev det mere seriøst med Snedsted Røvballe Band, som havde en del job trods det underlige navn:

- Derefter kom jeg med i bandet Pound, som senere blev til Fluks, hvor vi nåede at udgive to plader gennem pladseselskabet Inter Music. S¨å spillede jeg med bandet Party Patruljen fra Aalborg i knap to år, indtil jeg 2009 dannede bandet Like2Dance, som i dag spiller landet rundt ca. 45 gange om året. Ved siden af Like2Dance er jeg ind imellem afløser i andre band, fortæller han.

Når det gælder hans one-man-show, har thyboen nok i at optræde i Thy:

- Det er absolut ikke for at være snobbet, men jeg har ikke behov for at rejse landet rundt med mit show. Det er, som om mit show er designet til Thy, og jeg føler, det giver mening at holde det på lokal jord. De store byer får nok opmærksomhed, så derfor opsøger jeg de lokale småsamfund, siger Martin Kanstrup, som i fjor oplevede, at der kom en busfuld fra Aarhus til hans show i Nors.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...