Erling Grønkjær Fiskeeksport lever fisk til døren i hele Thy

HANSTHOLM: De gode idéer bobler frem i skyggen af Corona-krisen.

Nu har et af Hanstholms ældste fiskefirmaer fået en ny idé, der betyder fisk leveret direkte på dørtrinet.

Nemt og sikkert i hele Thy.

Fredag er der premiere på ”Fisk på hjul” i Thy.

Her skal ideen med fredagsfisk afprøves.

- Hvis folk altså er med på idéen, lyder det fra Christian Grønkjær, medindehaver af Erling Grønkjær Fiskeeksport.

Firmaet har indtil Corona-krisen haft en voksende forretning med leverance af frisk frossent fileteret fisk ud til ansatte i virksomheder i det meste af Jylland. Men da virksomhedernes ansatte blev hjemme og arbejdede, måtte firmaet i Hanstholm tænke nyt.

- Vi havde jo hele set-uppet. Cool-Safe kasserne der kan holde fisken frossen i op til to døgn, kølebudbilen, chauffør og ikke mindst masser af færdigpakkede filetterne i de helt rigtige størrelser i vores store fryser. Og vi sætter varerne hvor kunderne ønsker det - helt uden smittefare. Og det lader til at interessen er der. Vi har delt nogle brochurer ud i en del af Thisted - og vi har allerede fået bestillinger til den første tur, siger Christian Grønkjær, der er spændt på hvor mange der vil have fileter af torsk, rødspætte, laks, sej, jomfruhummer, rejer, rogn, muslinger eller tunbøffer.

Vi har faktisk 27 forskellige typer af fisk og skaldyr - altsammen til rigtig gode priser og kvaliteten er naturligvis helt i top.

For det at vi kan fryse fileterne ned, betyder at vi kan vi købe på auktionen, når prisen er allerbedst for kunderne. Det er en klar fordel for kunden. Alt er naturligvis pakket i de rigtige pakninger. Løsfrosset, så man ikke behøver spise det hele på én gang. Så undgår man også madspild, lyder det fra fiskeeksportøren.

- På fredag ruller vi. Og skal man have bud med, så kan man læse meget mere om det hele på vores Facebook side: Erling Grønkjær Fiskekeksport AS.

Man kan også afgive orden på mail til info@eg-fiskeeksport.dk - inden torsdag middag.

Betalingen klares via Mobile Pay.

Hvis budordringen med fredagsfisk fra Hanstholm bliver en succes, vil ordningen blive forsat hver fredag til hele Thy.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...