33-årige Lars Christensen følger efter Johan Drejer

THISTED: SuperBrugsen i Thisted har fået ny uddeler. 33-årige Lars Christensen, følger efter Johan Drejer, der kun nåede halvandet år i chefstolen i Superbrugsen. I fredags havde den nye uddeler første arbejdsdag.

Lars Christensen, har tidligere været uddeler i godt tre år i SuperBrugsen i Kolt Hesselager ved Aarhus. De seneste tre år har uddeleren dog været uden for Coop-koncerne som selvstændig med egen vinforretning, som han nu har ansat en til at passe.

- Det var jobopslaget i Thy, der fik Lars Christensen til at søge tilbage i Coop igen. Jeg stammer oprindeligt fra Lemvig. Både min kone og jeg ønsker at flytte tilbage til Vestjylland, eller måske til Thy. Det må tiden vise. Vi skal hurtigst muligt have solgt vores hus i Højbjerg syd for Aarhus. Så beslutter vi om det bliver i vest eller i nordvest at vi biosætter os med vore to små børn, fortæller Lars Christensen på sin anden arbejdsdag.

Han fortsætter:

- Det er selvfølgelig ikke holdbart at bo i Aarhus og arbejde i Thisted. Det skulle gerne være afgjort indenfor en månedstid - indtil da pendler jeg.

Lars Christensen har ikke den store omvæltningsplan for SuperBrugsen i Thisted i rygsækken.

- Jeg vil lige lande først. Det er en velfungerende butik jeg kommer til at stå i spidsen for. Det skal respekteres, siger den nye SuperBrugschef i Thisted.

Han håber dog at sætte sit aftryk på, at SuperBrugsen skal være en synlig butik i lokalområdet. Det skal ske ved arrangementer og events, hvor de lokale foreninger og klubber gerne må spille en rolle.

- Det har jeg erfaring med har virket i mit tidligere job, siger Lars Christensen.

Coop meddelte i midt i maj at en anden brugs lukker ned i Thisted, når Lokal Brugsen på Refsvej lukkes med udgangen af juni 2018.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...