Det er nu, vi skal sætte kursen for fremtiden, siger Mai Manaa

THY: Thy Turistforening står ved en skillevej, og det er baggrunden for, at turistchef Mai Manaa arrangerer dialogmøder med ildsjæle og erhvervsfolk i hele kommunen.

- Det er så vigtigt, at folk kommer ud af busken med det, de har på hjerte. For det er nu, vi skal sætte kursen for fremtiden, understreger Mai Manaa.

I et direkte brev har hun inviteret medlemmerne til en åben snak om, hvor turisterhvervet står i lyset af, at Thisted Kommune har valgt at gå med i Destination NordVestkysten.

Det første møde finder sted på Frøstrup Gl. Kro 27. januar.

Derefter følger Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm 28. januar,

Hotel Thinggaard i Hurup 29. januar og

Surf and Work i Vorupør 30. januar.

Alle dage klokken 17-19.

Møderækken slutter i Plantagehuset i Thisted 31. januar kl. 13-15

Mai Manaa blev konstitueret som turistchef den 27. november sidste år, og derfor vil hun på den kommende uges møder præsentere sig selv og sine visioner.

Ved at møde folk ansigt til ansigt - over et par pindemadder og en kold øl - håber Mai Manaa at få konstruktive ideer og vidunderlige input til, hvad hun kan gøre for at sikre de bedst mulige vilkår for turismen i Thy.

Thy Turistforenings ansatte bliver virksomhedsoverdraget til den ny Destination NordVestkysten pr. 1. april, og derfor er det en helt ny virkelighed, som turistforeningen skal navigere i fremover.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...