Sportmaster i Thisted har for første gang leveret alt tøj til Mors-Thy Håndbolds spillere

THISTED: Sportmaster i Thisted har for første gang leveret alt tøj til Mors-Thy Håndbolds spillere og ledere til denne sæson. En leverance og et sponsorat som man er stolte af i sportsbutikken i Thisted.

- Det er stort og flot sponsorat som vi har lavet i samarbejde med Hummel og Mors-Thy, fortæller Jesper Sjælland, indehaver af Sportmaster i J.P. Jakobsen Centret.

Også hos Mors-Thy Håndbold er man glade for det nye samarbejde, der opstod, da Intersport i Nykøbing gik konkurs, lige op til sommerferien.

- Det var det værst tænkelige tidspunkt, at det skete. Derfor er vi bare ekstra glade for at vi fik en aftale, sammen med Sportmaster i Thisted, da vi altid ønsker at handle lokalt, fortæller HC (Hans Chr. Andersen.red) bestyrelses og sportsudvalgsmedlem i MTH.

- Vi fik den dårlige besked om besked om konkursen lige op til sommerferien. Da var vi pludselig presset. Men så kom aftalen med Hummel og Sportmaster i Thisted i stand, og så var problemet løst. Det er vi rigtig glade og lettede over, lyder det fra Mors-Thy, fortæller HC til Thisted:Posten.

De nye spilletrøjer skal i aktion på lørdag i Thy Hallen til kampen mod GOG Håndbold.

Kampen starter klokken 15.30.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...