Antallet af sportslige aktiviteter for børn og unge er for nedadgående, så nu vil man også lægge vægt på kultur og firmaer

HANSTHOLM: Kenneth Correll er ansat som ny halinspektør i Hanstholm-Hallerne. Den salgsuddannede halinspektør, som begyndte 1. oktober, skal netop sælge hallen og skaffe flere brugere og ikke mindst nye aktiviteter til de to haller i Hanstholm.

- Der skal være en høj belægning i hallerne. Min opgave bliver derfor at servicere de nuværende brugere, men også arbejde på at gøre de to haller attraktive som nyt kultur- og aktivitetssted, også for firmaer, siger Kenneth Correll, som kommer fra en stilling som sommerhussælger hos Feriepartner.

- Vi har allerede det første kulturprojekt på plads. En af Danmarks berømteste fodboldspillere Preben Elkjær kommer forbi 31. august 2020. Men ellers er der er stadig attraktive mange timer og hele dage at leje i de to haller. Og en hal som Hanstholms gamle hal er perfekt til firma og kulturaktiviteter. Der er jo en masse sportsudstyr i hallerne, som man kan få med, når man lejer sig ind, siger Kenneth Correll.

Han har også overtaget driften af Hanstholm-Hallernes cafeteria, som brugerne sætter pris på er åben:

- Cafeen er vigtig. Derfor vil vi holde åbent i cafeen alle de dage, der er aktiviteter i hallen. Her vil jeg få hjælp af min datter Sophie, lyder det fra Kenneth Correll, som håber, at folk i Hanstholm vil bruge og benytte hallen. Den kan bruges til mange flere formål end den bliver benyttet til i dag, lyder det.

Hanstholm-Hallerne har været inde i en rigtig god gænge de seneste to år. Hallerne er som selvejende institution blevet strømlinet, og der har været overskud de senere år. Det bekræfter hallens formand Jarl Knudsen:

- Vi har fået en sundere økonomi, bl.a. ved at få styr på omkostningerne og øge indtægterne. Men vi må jo også erkende, at sportsaktiviterne for børn og ungdom er for nedadgående. Derfor er det vigtigt at skaffe flere ikke-sportslige aktiviteter til hallerne. Det bliver en af opgaverne for Kenneth, lyder det fra Jarl Knudsen.

Selv om der overskud på haldriften nu, så kan pengene hurtigt få ben at gå på:

- Vi har nogle større renoveringer, der hænger. Netop nu er vi ved at renovere fuger i den nye hal, og også den gamle hal skal have nogle nye fuger i en del af bygningen. Derudover venter en renovering af den gamle hal i fremtiden, og vi har en drøm om at udvide halkomplekset med nyt motionscenter i gulvplan. Men alt det, man gerne vil, koster. Derfor arbejder vi på at få hjælp til de større ønsker, bl.a. fra kommune og fonde, lyder det fra formanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...