Byen får sin egen musikfestival til september

KLITMØLLER: Klitmøller får sin egen musikfestival til september, når den første udgave af Klitmøller Garage Festival ser dagens lys lørdag den 1. september. Festivalen finder sted i tre private garager, og sluttes af med et brag af en koncert i Æ Kassehus.

- Vi har allieret os med tre husejer, der velvilligt har stillet deres garager til rådighed for festivalen. Det kommer praktisk til at foregå på den måde, at der bliver en koncert i hver garage, og så går man videre til den næste og får dermed fornøjelsen af at høre tre bands gratis i løbet af eftermiddagen, fortæller Spillestedsleder Kennet Bøgehøj fra Spillestedet Thy, der står bag Klitmøller Garage Festival.

- Programmet for koncerterne i garagerne på Ørhagevej, Vestermøllevej og Strandfogedvej offentliggøres ikke. Men vi tør godt love stor variation og gode oplevelser. Der er gratis adgang til koncerterne i garagerne, fortæller Kennet Bøgehøj.

Som afslutning på dagen, bliver der en større koncert i Æ Kassehus ved stranden, hvor lokale Pacific Swell åbner koncerten.

Pacific Swell tager udgangspunkt i surf rocken, men har en distinkt nordisk vibe over sig. De har en eksperimenterende tilgang til deres lyd, hvilket henleder tankerne på den mere tågede psykedeliske rock.

Herefter indtager den dansk-australske duo Palace Winter scenen.  

Palace Winter består af Carl Coleman og Caspar Hesselager, der blandt andet præsenterer numre fra albummet "Nowadays", der er deres opfølgning på debutalbummet "Waiting For The World To Turn" fra 2016. Et album der ansporede en Europa-turné, gav dem en dedikeret fan-base over hele verden og sidst men ikke mindst opmærksomhed fra internationale medier som BBC Radio 6 Music, KEXP, KCRW, The Guardian, The Line of Best Fit og utallige andre.

Aftenen slutter af med Ras Money a.k.a. Raske Penge a.k.a. Rasmus Poulsen, der er dansk dobbelt platin-sælgende dancehall kunstner (rapper, sanger og sangskriver). Han er kendt som DJ under navnet Ras Money (Deejay og Selector i lydsystemet Rootsman Hi-Fi) og har under sit borgerlige navn arbejdet som forfatter, radiovært på DR og journalist.

Billetsalget til lørdag aftens koncert i Kassehuset, lørdag 1. september starter onsdag 13. juni på Ticketmaster.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...