Fra 1. juni står ny mand bag butikken, der indeholder specialbutikken Actium

THISTED: En ny chef er på vej og tiltræder 1. juni hos Lagersalg og Actium på Tigervej.

Ole Skovsgaard fra Thisted har overtaget butikken Lagersalg - med tusindvis af artikler til billige penge.

Som en shop-i-shoppen ligger også Actium Plus. Specialbutikken for hjælpemidler og handicapartikler og meget mere, som Ole Skovsgaard også får den daglige ledelse af. Dermed bliver han den første franchaise-tager af en Actium Plus butik i Danmark.

Men trods en helt ny mand med nye friske ideer ved roret, så har Ole Skovsgaard ikke de store planer om at omvælte den velfungerende butik på Tigervej.

- Jeg er sprunget lige ud i det, og skal lige "smage på jobbet", som den nye ejer af lagersalg udtrykker det.

- Det er jo en butik med mange varegrupper, som udskiftes hurtigt. Den rytme skal jeg ind i, og have bygget mit eget netværk op, i jagten på gode indkøb til gavn for vore kunder.

- Lagersalg skal nemlig stadig være en dynamisk butik, hvor der altid er nye varer og tilbud at gå jagt efter, siger Ole Skovsgaard og fortsætter:

- Jeg vil den første tid bruge Ulrik Malle (Stifter af Lagersalg og Actium Plus. red.) som sparringspartner. Men så snart jeg får hele det store overblik, skal jeg selvfølgelig i gang med at tilpasse vareudbuddet til efterspørgslen fra kunderne.

For den tidligere indehaver Ulrik Malle er det en tilfredshed at give butikken videre til Ole Skovsgaard.

- Jeg har ønsket at komme af med den på et tidspunkt. Det tidspunkt er kommet nu. Nu går den rigtig godt. Der er kommet Land og Fritid ind i en del af det store lokale. Nu kan jeg bruge tiden på nogle af de andre ting som jeg har gang i. Det er blandt andet udviklingen af Actium Plus til en forretning over hele landet, siger erhvervsmanden Ulrik Malle til thisted:posten.

Ole Skovsgaard er udlært hos Søndergaard Papir, og har de senere år arbejdet med design og produktudvikling af tekstil i Skive og i Thisted.

Med overtagelsen er det planen at Lagersalg/ Actium Plus skal have flere åbningstimer og overtagelsen fejrer butikken med ekstra gode åbningstilbud, og mundgodt med mere på Tigervej 1, på By-night-aftenen.

- Jeg håber mange får mulighed for at kigge forbi og hilse på, siger den nye indehaver af Lagersalg og franchaise-tager af Actium Plus.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...