Ny metode ligner leasing - men det er det ikke - man ejer cyklen fra dag 1

THISTED: Skal man have en ordentlig cykel, ja så er det flere tusind der skal findes i pungen.

Og gælder det køb af en af de stadig mere populære elcykler, så rækker 10.000 kroner ikke langt.

Nu er en helt ny måde at købe cykler på, er blevet vildt populær, fortæller indehaver af Fri Cykler Trond Lundby.

- ”Bikesmart” går ud på at man betaler et fast beløb hver måned, udregnet efter på den cykel man har valgt, og efter tre år er cyklen betalt. De tre år er endda med en udvidet servicepakke, med alt inkluderet. Nemt og overskueligt. Ingen renter og gebyrer og absolut ingen overraskelser undervejs, siger Trond Lundby.

- Salget af el-cykler stiger stadig og vi sælger rigtigt mange. I de første måneder vi har kørt med Bikesmart, er næsten halvdelen af cyklerne solgt via Bike Smart. Det ligner leasing. Men det er det absolut ikke, for det er ens egen cykel fra dag 1, fortæller cykelhandleren på Lilletorv.

- Ud over at det er meget let og overskueligt at købe en cykel på denne måde, så giver ordningen også tilbuddet, at man kan få en ny cykel efter to år. Så køber vi den gamle tilbage til den pris det sidste år ville have kostet. En rigtig god ordning for kunderne. Og med den servicepakke vi leverer med, så er alt slitage dækket, siger han.

Der indkaldes automatisk med SMS til service og cyklen hentes og bringes. Ud over de tre år kan der tilkøbes en livstids-serviceordning oven i.

Den nye måde at sælge cykler på, kommer til at betyde rigtigt meget for cykelbutikker som Fri Bike på Lilletorv.

- Det er et rigtigt godt tilbud, som internetbutikker ikke kan tilbyde. En god ordning for kunden - men også for butikken. Jeg synes det er genialt, og så kan man benytte de 90 Fri Bike butikker over hele landet, til at servicere ens cykel, siger Trond Lundbye.

”Bikesmart” tilbydes endnu kun til El-cykler og børnecykler med 26 tommer hjul.

Men Trond Lundbye kan sagtens forestille at flere typer transportmidler og cykler vil blive koblet på ordningen i fremtiden.

Tyveri, væltet cykel og styrt er ikke omfattet af ordningen.

Her skal man selv være forsikret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...