Gutterne fra Midtthy er klar med deres anden udgivelse

KOLDBY: 22-årige Martin og Dennis fra Midtthy er noget så sjældent som fuldtidsmusikere.

De to tidligere skole- og gymnasiekammerater elsker at spille musik.

Så meget - at de efter gymnasietiden besluttede, at det ville de leve af.

Sådan opstod MD Duo og nu har de spillet sammen i fire år og der er fuld fart på karrieren med omkring 150 jobs årligt.

Men de to spillevenner nøjes ikke med at spille de gamle hits. Når de ikke er på farten, er der sange der vil ud. Sange med tekster om dagligdagen, altid med humor og glimt i øjet. Nogle er endda på thybomål.

I denne uge er MD Duo, ude med en ny CD. CD nr. 2 fra de to glade unge musikanter - med titlen ”Skål venner”.

12 spritnye sange skrevet hjemme i studiet i Koldby.

- Vi spiller glad musik - som der kan danses til. Derfor er det også glad musik vi sammen har skrevet til vores nye CD, lyder det fra Martin Dinitzen, Koldby og Dennis Kristensen, Snedsted.

De to spillemænd, altid med de hvide caps på hovedet, lægger ikke skjul på at den musik de spiller er den som folk i sølvbryllupsalderen gerne vil høre.

- Vi må nok erkende at vi spiller kun ”gammel musik” - hits fra Credence til Smokie, Johnny Madsen, Poul Krebs og endda også Kandis-melodier kan være med i vores sætliste, lyder det fra Dennis Christensen, der spiller guitar. Martin slår på trommerne.

Men bag musikken ligger også et slidsomt arbejde, som hører med : styr på bookinger, styr på grej, lange køreture til hele Jylland og endda Sjælland - og merchandise.

Dertil hele arbejdet med at skrive nye numre og få det hele ned på CD. Her står de to også for hele produktionen. Kun den fysiske fremstilling af selve CD-en, har de fået hjælp til. Den laves samme stede som Tørfisk og Ib Grønbech benytter.

Nu er DC´en ude til salg, og går det som med den første CD, så vil den også sælge helt fint. For mange vil gerne have de to Midtthy´ske gutters musik med hjem i stuerne.

Den er naturligvis med ude når der spilles. - Men den sælges også via gruppens facebook-side og vi bringer faktisk også ofte personligt CD’en ud til kunder rundt i Thy. Så får vi lige en snak og en kop kaffe, lyder det fra Martin og Dennis fra MD-Duo.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...