Anette Christensen er ansat som ny leder af tøjbutikken

THISTED: Anette Christensen, Thisted er 1. november ansat som ny leder af tøjbutikken Like Anna, på hjørnet af Frederiksgade og Storegade.

Hun efterfølger Jane Sørensen, der stoppede samtidigt.

Anette Christensen, der flyttede til Thisted for to år siden, har en længere baggrund i dametøjsbranchen.

- Jeg blev udlært i 2004 i tøjbutikken A & G i Skive. Her var jeg i 16 år, indtil jeg begyndte i butikken Companies i Holstebro, hvor jeg var to år indtil jeg blev ansat i Like Anna, fortæller Annette Christensen.

Hun er glad for at familien er landet i Thisted.

- Min man er cheftræner for U 15 piger i FC Thy Piger, og med mit job i Thisted, slipper jeg for den lange køretur hver dag til Holstebro. Hellere cykle 15 minutter end sidde i en bil i en time, lyder det fra Annette Christensen, som nu er nu i gang med at lære de mange faste kunder at kende.

- Like Anna har rigtigt mange faste kunder og en stor kundeklub. Vi skal have lært hinanden at kende, siger Anette Christensen.

Den nye butiksleder er klar over ,at Like Anna er kendt som stedet hvor de modne og ældre kvinder handler.

- Jeg vil gøre en indsats for at brede målgruppen ud. Det kunne vi i A & G, der minder en del om Like Anna - det kan vi også i Thisted. For mange af de mærker vi har i butikken, som jeg kender rigtig godt, henvender sig ikke kun til ældre kvinder. For at styrke tilbuddene til den bredere gruppe af kvinder, har vi blandt andet taget det nye mærke ”Kaffe” ind. Og vi har jo i forvejen mærket ”Jensen Woman” som netop henvender sig til yngre kvinder, fortæller Anette Christensen.

Den ny leder af Like Anna har planer om flere nye initiativer, blandt andet kundeaftener.

Den første er i planlægningsfasen.

Det bliver en aften for en begrænset gruppe, der får mulighed for at lære at style ens egen garderobe. Det kommer til at foregå med inspiration fra style-bloggeren Christina Wedel.

Like Anne er en af 11 butikker i landet som er ejet af tøjkoncernen Brandtex.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...