En ny fiske-shop-i-shoppen åbner fredag 12. april

THISTED: Der er ikke lang vej for den friske fisk fra auktionen i Hanstholm til køledisken og dermed til kunderne i Thisted.

Nu bliver udbuddet af frisk fisk endnu større i Thisted.

En ny fiske-shop-i-shoppen åbner fredag 12. april hos SPAR på Fårtoftvej. Butikken vil nu fremover tilbyde købmandsbutikkens kunder dagfrisk fisk direkte fra Hanstholm Fiskeauktion. Oven i købet til en fornuftig pris, lyder det fra butikken.

Købmandsbutikken på Fårtoftvej har udvidet samarbejdet med fiskefirmaet Kyst.

- Hanstholm-firmaet har fingeren på pulsen, når det gælder om at finde de gode tilbud på Hanstholm Fiskeauktion. Vi vil køre et fuldt sortiment hver dag. Ikke det samme, men hele tiden nye spændende fisk og skaldyr i køledisken, fortæller købmand Anders Nyby fra Sparbutikken på Fårtoftvej, og fortsætter:

- Vi oplever en stigende efterspørgsel efter spændende frisk fisk, helst fra auktionen i Hanstholm. Nu gør vi det endnu mere spændende med Kyst som erfaren samarbejdsmakker. De vil sørge for, at, det vi har, er sæsonfisk til gode priser. Det bliver også med overraskelser. Kunderne vil gerne inspireres og der kan nemt dukke fisk op, som kunder aldrig har smagt.

Thomas Sekkelund fra Kyst fortæller, at firmaet hver dag, straks efter auktionen og skæring og tilberedning af SPAR’s fisk, sætter kursen mod Thisted, så kunderne kan spise fisken samme dag som den er købt på auktionen i Hanstholm.

- Til åbningen af shop-i-shoppen fredag, vil der blandt andet være kulmulefilet med skind til en knivskarp pris. Der vil være skærising, som er en spændende fisk, som mange nok ikke rigtigt kender. Desuden vil vi have line-blåmuslinger fra Limfjorden og lækre jomfruhummere - lige til et spændende indslag på weekend bordet, siger han.

Hos SPAR glæder man til også at have frisk fisk i butikken.

- Vi er jo en madbutik. Nu kan vores fagpersonale også tilbyde kunderne lækker fisk hvor friskheden er i top. Nogle dage vil vi lave demoer med fiskesmagsprøver, og vil kombinere fisken i nogle retter med andre ting fra hylderne i vores butik. Jeg er sikker på at det bliver rigtig godt - for vore kunder, lyder det fra Anders Nyby, der spår at salget af fisk til påske - vil blive stort.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...