Genåbner som en Netto 3.0 i slutningen af juli

THISTED: Netto på havnen i Thisted står foran en større nyindretning af butikken.

Den skal nemlig opgraderes til en ”Netto 3.0”. Det kommer til at betyde, at forretningen holder lukket fra lukketid 22. juni indtil 31. juli.

- Butikken åbnede i 2005 og der er faktisk ikke ændret meget siden - hverken i indretningen eller på vareområdet. Nu får Thisted så en total nyindrettet butik, hvor alt fornyes, og der kommer mange spændende nye varer på hylderne, fortæller daglig leder Nikolaj Hyldgaard.

- Vi skræller butikken fuldstændig ned. Så rykker håndværkere ind, og de skal blandt andet montere nye kølere og frysere. Inventar - som bliver et plus for både kunder og klima, lyder det fra butikschefen, som fortsætter:

- På varesiden vil vi gøre meget mere ud af convenience food (færdiglavet, nem mad, red.), større sortiment i blandt andet kød, økologiske og veganske produkter.

Netto er blevet kendt for de mange reoler med spot-tilbud.

I det nye butikskoncept bliver der stadig plads til de populære spot-tilbud, men i en reduceret udgave.

- Det bliver selvfølgelig generende for vore mange kunder i perioden. Men Thisted fortjener at få en Netto 3.0, som er fremtidens Netto-butik. Folk kan godt glæde sig, siger Nikolaj Hyldgaard og fortsætter:

- Thisteds Netto er en rigtig populær Nettobutik - over landsgennemsnittet. Derfor er det ikke for tidligt, at de mange kunder får en flot ny butik.

Indtil lukningen den 22. juni vil kunderne kunne finde ekstra nedsatte spot-varer, som skal væk.

Netto Havnen åbner igen med den store åbning 31. juli.

Her vil der være masser af gode åbningstilbud, rød løber, champagne og fest.

Butikken beskæftiger 35 ansatte.

Nogle skal på ferie, andre bruger lukkepausen til at hjælpe til i Netto i Nykøbing og Fjerritslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...