Butikken på Sydhavnsvej i Thisted har fået en makeover og byder nu på flere varer

THISTED: Der var happy jazz, morgencroissanter, kaffe og gode tilbud - da et nærmest nyt Netto, onsdag morgen genåbnede efter omfattende renovering.

Væk er de massive gule farver og de rodede reoler.

En mere trendy og imødekommende butik mødte kunderne.

De kvitterede med at komme i stort tal til genåbningen.

Forud ligger mere end en måneds lukning og gennemrenovering fra gulv til loft. For en uge siden blev alt inventaret sat op, og siden har 15-20 ansatte haft lange dage med at få fyldt den store butik med bogstaveligt talt lastbillæs efter lastbillæs af varer.

- Det er rart at slå dørene op igen, og dejligt at se kundernes reaktion, siger butikschef Nikolaj Hyldgaard, og fortsætter:

- Jeg synes det er en lækker, meget mere moderne og ikke mindst anderledes butik, vi har lavet til kunderne. Den nye opsætning og det nye inventar har gjort, at butikken bare synes større og mere overskuelig. Også trædekorationerne og de nye farver sort og grå, har givet butikken et mere lækkert og hyggeligt indtryk.

Men ikke kun indpakningen er ny. Også indholdet har fået et større løft, fortæller butikschef Nikolaj Hyldgaard.

- Vi har fået flere varer, blandt andet på grund af mere køleareal. Vi har større udvalg af de nye populærvarer: økologi og plantebaserede ”mælkeprodukter” og ikke mindst convenience food, lyder det fra butikschefen, der glædede sig over det store rykind, der straks skabte lange køer fra morgenstunden.

Det var Nettos ”husorkester” Nettobanden, der spillede til åbning. I øvrigt som de har gjort siden 1981 til samtlige Nettos butiksåbninger.

Selv om genåbning skete kl. otte, så er åbningstiderne fremover fortsat fra kl. 7.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...