Agnieszka Cieslak har åbnet ”Negle Atelier” i Hanstholm Centeret

HANSTHOLM: En helt ny neglesalon ”Negle Atelier”er åbnet i Hanstholm Centeret.

Lækre møbler, skinnende maskiner, autoklaver og diplomer i lange baner.

For, for indehaver Agnieszka Cieslak er der ingen smutveje til at føre ens drøm ud i livet. Hun har sat niveauet højt for sin længe ønskede negleklinik

- En drøm jeg har haft siden hun kom til Danmark fra Polen for 11 år siden. I Polen er alt med negle stort. Og siden jeg var lille, har jeg været meget optaget af smukke negle. Derfor er helt naturligt at jeg nu åbner min helt egen forretning, efter 11 år på fabrik i Danmark, lyder det fra Agnieszka Cieslak, der har mand og to børn og bor i Ræhr.

- Så nu er jeg glad og glæder mig rigtigt meget til at blive kendt og komme til at lave smukke negle på kvinder - og mænd i området, lyder den fra den smilende polak.

”Negle Atelier” tilbyder alle former for service for at få de smukkeste negle.

- Jeg tilbyder manicure og pedicure. Pleje af egne negle, shellak, forstærkninger, reparationer, gel-negle, håndmalet paintart, og glimmer, stickers og sten, fortæller Agnieszka Cieslak, og fortsætter:

- Men også fødderne er kommet i fokus, hvor neglene skal være smukke. Derfor tilbyder jeg også en række forskønnelser af tåneglene.

Agnieszka Cieslak har taget sine diplomer i Polen, hvor hun har været afsted flere gange for at få lært de sidste nye trends og teknikker.

Den nye negleartist i Hanstholm har en regel: at hygiejnen og sikkerheden for kunderne skal være helt i top.

- Derfor har jeg indkøbt en dyr autoenklave, som steriliserer alt det udstyr jeg bruger, efter hver brug, lyder det.

”Negle Atelier” åbnede i Hanstholm for en måned siden, og interessen for butikken er støt stigende.

- Folk skal lige kende mig, og man er velkommen til at kigge indenfor - også bare for at kigge. Men ellers er jeg glad for modtagelsen og den interesse jeg mødt, siger hun.

Salonen har ikke faste åbningstider.

Til gengæld kan kunderne få ordnet neglene når det passer - efter aftale.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...