Turquoise Sun fra Aarhus har netop udgivet sin nye musikvideo Luminosity

HANSTHOLM/KLITMØLLER: I maj skrev Thisted:Posten om, at kystvejen ved Klitmøller var spærret på grund af video-shoot med gruppen Turquoise Sun fra Aarhus.

I dag, fredag blev videoen, med blandt andet optagelser fra den øde vej mellem Hanstholm og Klitmøller, offentliggjort.

Den flotte video skal promovere Turquoise Suns nye single Luminosity og LP. Men gruppen håber også at Alive Festivalen får øje på gruppen via videoen.

Turquoise Suns medlemmer valgte Thys natur som kulisse til gruppens video, især på grund af den lange lige vej mellem Hanstholm og Klitmøller.

- Det eneste sted i Danmark vi kunne finde den øde stemning, som kendes fra blandt andet amerikanske film. Og det mere end levede op til vores forventninger, siger forsanger Frederik Linde til Thisted:Posten og fortsætter:

- Videoen handler jo om en kvinde der helt alene rejser igennem en masse forskellige verdener. For at finde det sted til en scene i videoen, havde vi ledt i Google Maps og fundet vejen i Nationalparken i Thy, som det helt perfekte sted til den stemning som vi gik efter.

De fleste af medlemmerne i Turquoise Sun har rod i Vestjylland og er derfor glade for den nye forbindelse til Thy.

- Vi kender jo Thy rigtig godt - ikke mindst gennem Alive Festivalen, som vi kender ret godt. Vi håber meget at få lov at spille på Alive, som virkeligt har markeret sig i musikmiljøet, som festivalen, der finder de de fedeste upcoming bands, siger Frederik Linde, som er på vej ud af døren for at hente de første 250 vinylkopier af gruppens plade.

Luminosity videoen kan ses her på Thisted:Posten eller på Turquise Suns egen Facebookside.

Link til artiklen om vejen spærret på grund af videoshoot:

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...