Søndag den 18. november er festmusikken og den levende musik i centrum, når Dansk Musiker Forbund - Nordvestjylland, inviterer til et stort PR-show - et overflødighedshorn af gratis levende musik fra fem lokale grupper og musikere: New Midnight, Hans Ravn, Gunnar Poulsen, Svend Bisgaard og M/K Duo.

- Baggrunden for arrangementet er for at gøre opmærksom på, at der stadig er levende musik at få til festen. Også musik der er til at betale. Vi vil gerne gøre noget for medlemmerne af forbundet på sådan en dag. Vise musikeren og den levende musik frem frem og fortælle, at levende musik til festen stadig er muligt, siger formand for Dansk Musiker Forbund - Nordvestjylland Finn Borre Andersen.

- Selv om der stadig er en del musikere der spiller den levende musik til festen, så må vi også erkende, at antallet af musikere falder. Orkestre er så godt som en saga blot. Der er ikke grundlag for, som for år tilbage, at spille som orkester. Der er alt for få jobs. Folk vil ikke betale for at fire mand kommer og spiller til festen.

- Derfor er det især duoer og en-mandsbands der i dag sørger for den levende musik til festlige lejligheder, fortæller Finn Borre Andersen og fortsætter:

- Bare i vores forbund, som i 2018 organiserer 50 musikere, var vi 120 i 2007. Det taler sit eget sprog.

- Det er derfor, at vi hvert år gør reklame for den levende musik, som på Vesløs Kro 18. november, lyder det fra formanden for de lokale organiserede musikere. Finn Borre Andersen spiller iøvrigt selv gratis på dagen, som medlem af duoen New Midnight.

Til musikfesten på Vesløs Kro er det gratis at komme ind og høre musikken.

Vesløs Kro har en stor julebuffet klar til PR-showet, hvor der er plads til ca 130 gæster. Bestiller man mad, som er til særlig pris på dagen, så er man sikker på at få en plads. Showet er fra klokken 13-17.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...